Teambuilding

Hold jeres møder og kurser i smukke omgivelser og krydr dem med spændende aktiviteter og events. Brug omgivelserne aktivt som en del af kurset, som udgangspunkt for teambuilding eller som opladning mellem møder.

Vi danner rammerne om jeres kursusaktiviteter

Glæd jer til uforglemmelige oplevelser med skræddersyede aktiviteter, der styrker båndene mellem deltagerne på vores ø Tåsinge. Naturen omkring os, skov, strand, mad og historie, danner den ideelle ramme for kreative kursusaktiviteter. Vores mål er et miljø, hvor deltagerne trives og vokser sammen.

Gennem teambuilding, workshops og interaktive sessioner skaber vi en holistisk oplevelse, hvor læring kombineret med fornøjelse giver varige resultater. Vi glæder os til at skabe et program, der opfylder jeres behov og sikrer en produktiv og glædesfyldt tid på Tåsinge.

Kom tættere på hinanden ude i de naturskønne omgivelser

Naturen omkring os indbyder til at gentænke mødeformen. I kan holde mødet i haven eller på terrassen. Skov og strand er den perfekte ramme om en walk-and-talk, og på havnen kan I leje en båd og tage snakken på havet.  Eller hvad med at bygge jeres egen tømmerflåde – og se om den kan bære? Fortsæt snakken i vores udendørs spa, mens solen farver Svendborgsund lyserødt, og I nyder en drink og lidt snacks.

Se alle vores aktiviteter nedenfor og vælg de aktiviteter, der passer til jeres kursusdeltagere og dagsorden.

Kursusaktiviteter
– til teambuilding, refleksion og fordybelse

Anderledes teambuilding til møde, kursus og konference

Opklar et mord eller røveri på hotellet, hvor I alle agerer efterforskere og besøger en række stationer i jagten på sagens opklaring. Øg sundheden på jeres arbejdsplads uden løftede pegefingre! Eller samarbejd med masser af smil på læben i den gode sags tjeneste. Der er flere forskellige muligheder for anderledes teambuilding, som vi tilbyder i kombination med jeres besøg her på Hotel Troense. Lykke & Co. A/S har mere end 10 års erfaring med underholdende teambuilding aktiviteter til virksomheder. De lægger meget stor vægt på at finde dén aktivitet der passer bedst til jeres anledning og formål for dagen.

Deres instruktører leder slagets gang fra start til slut, så alle kan være med og deltage på lige fod de 2 timer aktiviteten varer. Få inspiration til deres aktiviteter via www.lykkeco.dk eller ring på 70 227 112 for tilbud og en snak omkring valg af teambuilding på Hotel Troense.

Se hvad der sker
på hotellet

Vi holder i løbet af året flere spændende events, se herunder hvad der rør sig. 

 

I samarbejde med easyTableBooking.dk