Møde– og kursushotel

Hotel Troense tilbyder mødelokale til alle slags forsamlinger i sin naturskønne beliggenhed på Tåsinge i Det Sydfynske Øhav. Det gælder alt fra små, intime gruppemøder til store forsamlinger på op over 100 personer. Vi bryder med de vante rammer og giver jer rum til ro og fordybelse, så I kan skabe de ønskede resultater sammen i vores mødefaciliteter.

Dagsmøde i vandkanten

Omgivelserne indgyder til ro og afslapning, og med vandkanten brusende i baghaven er det ikke svært at finde overskud til at yde en fokuseret arbejdsindsats. På den måde indrammer Hotel Troense jeres dagsmøde på bedst tænkelige vis. Find roen og skab resultater.

Hotel Troense har udsigt ud over Troense Havn og Svendborgsund. Fra hotellet er der direkte udgang til den skønne have og terrasse, hvorfra havblikket i sig selv er bjergtagende. Der er al mulig grund til at lade Hotel Troenses idyl sænke sig over jeres møde, så I kan dedikere jer 100 procent til arbejdsprocessen i jeres mødelokale.

Indbydende mødefaciliteter til ethvert formål

Hotel Troense råder over et bredt udvalg af mødelokaler, velegnet til flere forskellige typer af møder. Vi har lokaler til store forsamlinger på op mod 120 personer og mindre rum til gruppearbejde, refleksionsmøder eller til emner, som måske er af den lidt mere ømtålelige slags. Vi sørger selvfølgelig for at bordene er opstillet, som I ønsker det, så det matcher den mødeform, I har valgt.

Dagsmøder, kurser og konferencer er et af vores spidskompetenceområder. Hotellets mødelokaler er hyggelige og stemningsfyldte, og de har alt det nødvendige it-udstyr og interiør til rådighed for jeres møde. Trådløst internet, projekter, whiteboard, flipover, kuglepenne og blokke er alt sammen med i prisen for de løsninger, vi tilbyder. Mødefaciliteterne har huset et utal af begivenheder hen over årene og Hotel Troenses personale har således erfaring med en bred palet af mødeformer – alle designet specifikt til jeres behov.

Har i brug for at overnatte på hotellets behagelige værelser, er dette selfølgelig også en mulighed. Navnlig hvis mødet strækker sig over flere dage og nætter, er dette en anbefaling værd.

Mødepakker med personligt værtskab

Herunder er listet de standardiserede mødepakker, vi kan give jer:

Vores mødepakker indeholder forplejning i flere tempi, gratis parkering ved hotellet samt mulighed for aktiviteter både inde og ude i Troenses smukke omgivelser.

Vi serverer naturligvis både kaffe, te, vand, kage, frugt og øvrige fornødenheder til jeres møde. Måltiderne er en historie for sig selv, idet vi ligger en stor ære i at give vores gæster en smag af de lækre, lokale særpræg, som kendetegner Tåsinge og Sydfyn.
Priserne strækker sig 495,- til 2.385,- per deltager, alt efter hvilken mødepakke I ønsker til jeres arrangement.

Unikke mødepakker der passer til dit arrangement

Vi skræddersyr gerne unikke mødepakker efter jeres ønsker og behov. 

Vores mødelokale står klar til at facilitere jeres dagsmøde. Personalet vil tage sig kærligt af alle mødedeltagere, hvad end det er over et par dage, en heldagsforestilling eller blot nogle få timer en formiddag.

Kontakt os, hvis I har spørgsmål hertil, eller hvis I blot vil vide mere om vores udbud.

Jeres dagsmøde følges op af vores gode værtsskab

Vi er ikke et hotel som alle andre. Det ligger vores hjerter meget nært at give vores besøgende en oplevelse af nærhed og personlighed. I kan glæde jer til at være tæt på den sydfynske natur, og ligesom naturen forkæler jer med sanseindtryk af den mest bjergtagende slags, så står vi klar til at give jer en ekstraordinær god oplevelse i vores mødefaciliteter.

Jeres ophold på Hotel Troense har det arbejdsrelaterede i fokus, og vi sørger som værter for, at alle omstændigheder omkring jeres arrangement er optimerede, så produktet af jeres anstrengelser bliver bedst muligt. Vi håber at dette giver jer lyst til at vende tilbage til Hotel Troense, når det næste dagsmøde presser sig på – så påtager vores dejlige personale sig hellere end gerne værtsskabet endnu en gang.

I køkkenet prioriterer vi lokale råvarer og vi ynder at give vores gæster en – efter vores mening – udsøgt smag af, hvad Tåsinge og Sydfyn har at byde på inden for gastronomien. Buffet og/eller bespisning i Hotel Troenses restaurant indgår i flere af vores mødepakker. Alt dette med henblik på at skabe de bedste og mest nærende rammer omkring jeres dagsmøde i Troense, uanset om det er for en kort eller længere bemærkning.

Omgivelserne inviterer til at søge uden for jeres mødelokale

Ud over den hyggelige atmosfære i mødelokalerne på hotellet, giver vi vores varmeste anbefaling til at udforske den omkringliggende natur. Vandet og de grønne arealer ligger bogstavelig talt lige for jeres fødder. Kurser og dagsmøder kan sågar foregå udendørs, helt ned til vandkanten ved den sydfynske kyst.

Hvis I er på udkig efter alternative mødefaciliteter til ryste-sammen-aktiviteter, og såfremt vejret ellers tillader det, er Hotel Troense et oplagt sted til at animere lige netop det.

Hotel Troense er beliggende 40 minutters kørsel fra Odense og med ganske kort afstand til Svendborg samt seværdighederne Valdemars Slot og Egeskov Slot.

Mulighederne i det sydfynske natur- og kulturliv er for så vidt endeløse, når det kommer til alternativ facilitering af jeres dagsmøde. Ligeså er det oplagt at supplere jeres besøg med lidt adspredelse i Tåsinges naturskønne omgivelser, som er garant for at levere sanselige indtryk en masse.

Book et møde i vandkanten

I er velkomne til at kontakte os på for at høre nærmere om vores mødefaciliteter og muligheder i forbindelse med lige netop jeres arrangement.

Vi ser frem til, at vores mødelokale skal danne ramme om den næste store begivenhed i jeres virksomhed!

Du kan afsøge de mange andre muligheder i vores sortiment, som dækker over alt fra private kæresteophold og miniferier til mødelokale, kursuscenter og konferencelokaler for din virksomhed – stor som lille.

Se hvad der sker
på hotellet

Vi holder i løbet af året flere spændende events, se herunder hvad der rør sig. 

 

I samarbejde med easyTableBooking.dk