Om os

Hotel Troense er et gammelt Badehotel der blev bygget i 1905. Det har fungeret som hotel lige siden, under løbende renovering, med respekt for husets historie. Det har været i samme families eje siden 1986  og ejes i dag af Trine og Claus Bonde.

 

Vi har budt gæster velkommen på Hotel Troense gennem to generationer og glæder os til at se jer til møde, fest eller andet.

Udsigt til et skønt ophold

Hotel Troense er beliggende i den idylliske gamle skipperby Troense på øen Taasinge lige ud til det dejlige blå Svendborgssund. Troense er med dens gamle fredede huse, små hyggelige gader og Valdemars Slot rundt om hjørnet en storslået naturoplevelse for gæster, der søger det stille og rolige miljø.

Vi råder over 36 værelser, alle med eget bad/toilet,TV & naturligvis gratis trådløst internet opkobling. Værelserne er fordelt på 16 dobbeltværelser i de hvide bungalows i haven, 6 dobbeltværelser i Strandgade 3 og 14 dobbeltværelser i hovedbygningen, hvoraf enkelte har udsigt over vandet.

Hotellet har egen privat parkeringsplads.

Hurtigt og nemt at komme hertil

Hotel Troense ligger på Tåsinge, ved Svendborg Sund med udsigt til det sydfynske ø-hav og Fyn. Det er nemt og hurtigt at komme hertil fra alle egne af landet.

Se hvad der sker
på hotellet

Vi holder i løbet af året flere spændende events, se herunder hvad der rør sig. 

Insæt mere tekst for at få det til at se ud af lidt mere. 

I samarbejde med easyTableBooking.dk